المقادير:
325 ج ذبدة
3 بيضات
500 ج دقيق
100 ج سمولينا
100 ج جوز هند
نص باكو بيكنج بودر
نص معلقة فانيليا
الطريقة:
اضع فى الخلاط الذبدة مع السكر بودرة على السرعه الهادية ثم اضع البيض بيضة
بيضة واترك بين كل بيضة دقيقتين والفانيايا. اضع السمولينا + جوز الهند +
الدقيق + البيكنج بودر فى طبق لوحدهم واخلطهم ثم اضعهم على المقدار الموجود
فى الخلاط والخلاط يعمل حتى تتكون عجينة. اضع العجينة فى الثلاجة حوالى
نص ساعه. ابدء اشكلها على هيئة كور ثم اعمل ثقب فى منتصفها وضع نص فستق
ادخل عيون الست الفرن على 160 درجة لمدة 20 دقيقة
اسقيها بالسيرب الساخن جدا وهى ساخنة
ملحـــــــــوظة
سيرب خفيف ساخن(كيلو سكر + كيلو ماء + ليمونة بعد الغليان)
سيرب ثقيل ( 2 كيلو سكر + كيلو ماء + ليمونة بعد الغليان)